BLANTERORIONv101

UYAP Arabuluculuk Başvurusu

17 Şubat 2023

UYAP Arabuluculuk Başvurusu Nasıl Yapılır?

UYAP arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır sorgulamasına yönelik öncelikle UYAP sistemine giriş yapmanız gerekir. Yönetim bilişim sistemi olan UYAP sisteminde mahkeme öncesi, mahkeme süreci ve sonunda arabuluculuk sisteminden faydalanabilmeniz için başvuru alanı vardır. Dava şartlarını içeren bir durumdaysanız karşı tarafla anlaşma adına UYAP sisteminde dosya açılarak başvurunuzu tamamlamanız mümkündür. İstanbul hukuk firması olarak bu açıdan da işlemlerinizi kolaylaştıran bir firma olduğumuzu belirtmeliyiz. Arabuluculuk sistemi açısından merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilir veya danışanımız olarak yaşadığınız bir sorundan en az zarar ile kurtulabilirsiniz. 

Başarının adresi: İstanbul Arabuluculuk Bürosu 

Arabuluculuk sistemine yönelik firmamız profesyonel davranarak davanızla ilgili durumu baştan sona inceleyecektir. Tüm davalarda gereken öncelik sağlanmaktadır. Arabuluculuk firmaları içinde firmamızın öne çıkmasının temel nedeni yaptığımız işin taraflar arasında büyük bir öneme sahip olduğunu bilmektir. Bu bilinçle davranarak özenli çözümler üretmekteyiz. Mahkeme öncesi, mahkeme süreci ve mahkeme sonrasında da firmamızın arabuluculuk sisteminden yardım almanız mümkündür. Çözüm üretilebilecek davalarda arabuluculuk sistemi yeterlidir. Boşanmalarda arabuluculuk sistemi devreye alınmamaktadır.

Genellikle dolandırılma, haksız kazanç, sözleşme feshi, iptal davası gibi konular için arabuluculuk sistemine ihtiyaç duyulmaktadır. Üst kısımda boşanma davasına bakmaz demiştik fakat arabuluculuk sistemine göre boşanma beraberinde mal paylaşımı yapılmış ve uyuşmazlık oluşmuşsa o davaya da bakılmaktadır. Kısaca İstanbul hukuk bürosu tüm davaları hukuk çerçevesinde incelemekte ve yönetmektedir. 

https://www.arabuluculuk.gen.tr/2022/07/arabuluculuk-firmasi.html

Arabuluculuk Firması (Arabuluculuk.gen.tr)
Arabuluculuk Firması (Arabuluculuk.gen.tr)


Arabuluculuk (arabuluculuk.gen.tr)
Zara AK
Ben Zara, CSS Tasarım Uzmanıyım. facebook twitter youtube instagram instagram instagram

Yorumlar

Hukuk Sitelerimiz